• Publisert 21. August 2018.
  • Sist oppdatert: 14. September 2018

ØKT SEKSUALDRIFT OG MER GNIST!

Alpha Man inneholder virkestoffer som virker direkte på hormonene som kontrollerer kjønnsdriften og sexlysten!

 

Maca – Øk sexlysten og spermkvaliteten!

Maca planten vokser i over 4000 meters høyde i Andesfjellene i Peru og regnes som en type supermat. Maca er kjent for sin enestående  evne til å øke sexlysten hos både kvinner og menn, fruktbarheten hos kvinner og spermkvaliteten hos menn. Maca er også kjent for å booste energinivået og utholdenheten og kan gi deg det ekstra kicket du trenger i hverdagen! Ikke minst er maca effektivt for å redusere størrelsen på prostata og dermed et suverent tilskudd for deg som har noen år på baken.

 

Bukkehornsekstrakt – Enormt virkningsfullt for potens og sexlyst!

Bukkehornsekstrakt er et av de beste virkemidlene for å øke testosteronnivået i kroppen og for å trigge sexlysten. Flere studier trekker fram bukkehornsekstrakt som en sikker vinner for den som sliter med impotens og dårlig sexlyst. Bukkehornsekstrakt har blitt brukt som legemiddel i flere tusen år og skal også gi en bedre orgasme dersom det brukes regelmessig.