• Publisert 21. August 2018.
  • Sist oppdatert: 14. September 2018

ØKT SEKSUALDRIFT OG MER GNIST!

Alpha Man inneholder virkestoffer som virker direkte på hormonene som kontrollerer kjønnsdriften og sexlysten!

 

Maca – Øk sexlysten og spermkvaliteten!

Maca planten vokser i over 4000 meters høyde i Andesfjellene i Peru og regnes som en type supermat. Maca er kjent for sin enestående  evne til å øke sexlysten hos både kvinner og menn, fruktbarheten hos kvinner og spermkvaliteten hos menn. Maca er også kjent for å booste energinivået og utholdenheten og kan gi deg det ekstra kicket du trenger i hverdagen! Ikke minst er maca effektivt for å redusere størrelsen på prostata og dermed et suverent tilskudd for deg som har noen år på baken.

 

Bukkehornsekstrakt – Enormt virkningsfullt for potens og sexlyst!

Bukkehornsekstrakt er et av de beste virkemidlene for å øke testosteronnivået i kroppen og for å trigge sexlysten. Flere studier trekker fram bukkehornsekstrakt som en sikker vinner for den som sliter med impotens og dårlig sexlyst. Bukkehornsekstrakt har blitt brukt som legemiddel i flere tusen år og skal også gi en bedre orgasme dersom det brukes regelmessig.

 

KOM I GANG NÅ!

Alpha Man har egenskaper som kan gi deg mer energi,
øke forbrenningen, sexlysten og evnen til å bygge muskler!

Ja, takk!

Jeg ønsker et abonnement uten bindingstid på Alpha Man for kun kr. 349,- pr mnd/boks ink. porto og bekrefter at jeg er over 18 år gammel.

Jeg bekrefter at jeg er over 18 år gammel og ønsker et abonnement uten bindingstid på Alpha Man for kun kr. 349,- pr mnd/boks ink. porto. Hvis jeg ikke ønsker flere forsendelser kan jeg når som helst si opp i henhold til kjøpsbetingelsene. Det gjøres ved å gi beskjed pr. e-post til kundeservice. Jeg bekrefter å ha lest og akseptert betingelsene ved å trykke på Send bestilling.

HOLD TESTOSTERONNIVÅET VEDLIKE!

Alpha Man inneholder virkestoffer som alle har dokumenterte positive helseeffekter og som er framstilt av naturlige råvarer. Etter fylte 40 år reduseres testosteronnivået i kroppen med så mye som 0,4% årlig.

MER ENERGI, MER MUSKLER, MINDRE FETT!

Virkestoffene i Alpha Man er nøye valgt ut for å sammen gi den beste effekten. Zink, vitamin B6 og vitamin D3 virker sammen for å gi deg mer energi i hverdagen og til trening, økt testosteronnivå

ØKT SEKSUALDRIFT OG MER GNIST!

Maca planten vokser i over 4000 meters høyde i Andesfjellene i Peru og regnes som en type supermat. Maca er kjent for sin enestående  evne til å øke sexlysten hos både kvinner og menn