• Publisert 21. August 2018.
  • Sist oppdatert: 14. September 2018

MER ENERGI, MER MUSKLER, MINDRE FETT!

Virkestoffene i Alpha Man er nøye valgt ut for å sammen gi den beste effekten. Zink, vitamin B6 og vitamin D3 virker sammen for å gi deg mer energi i hverdagen og til trening, økt testosteronnivå, bedre muskelfunksjon og en bedre kroppssammensetning!

 

Zink – Få fart på forbrenningen!

Zink er et annet mineral som vi er helt avhengig av og som brukes i nesten alle celler i kroppen. Zink er viktig for stoffskifte og kroppens forsvarsmekanismer, og for menn er det svært viktig for normal fruktbarhet og reproduksjonsevne. En servering Alpha Man inneholder dagsdosen med zink og kan ha positiv effekt på testosteronnivået i kroppen.

 

Vitamin B6

Vitamin B6 er et av de viktigste vitaminene for generell helse og ikke minst for testosteronnivået. Vitamin B6 fremmer produksjonen av det androgener slik at testosteronnivået øker, samtidig som det undertrykker produksjonen av det kvinnelige kjønnshormonet østrogen hos menn. Alpha Man gir deg den optimale doseringen av vitamin B6 og legger alt til rette for at muskelfunksjonen og energinivået holder seg på topp.

 

Vitamin D3

Alpha Man inneholder rikelig med Vitamin D3. Vitamin D får vi naturlig gjennom sollys, men med lange og mørke vintermåneder i nord er det dessverre vanlig med mangel på vitamin D. En slik mangelsykdom fører gjerne til lavt energinivå, slapphet og redusert testosteronnivå. Alpha Man kan bidra til å gi deg mer overskudd og energi, samt et høyt testosteronnivå!