• Publisert 21. August 2018.
  • Sist oppdatert: 14. September 2018

MER ENERGI, MER MUSKLER, MINDRE FETT!

Virkestoffene i Alpha Man er nøye valgt ut for å sammen gi den beste effekten. Zink, vitamin B6 og vitamin D3 virker sammen for å gi deg mer energi i hverdagen og til trening, økt testosteronnivå, bedre muskelfunksjon og en bedre kroppssammensetning!

 

Zink – Få fart på forbrenningen!

Zink er et annet mineral som vi er helt avhengig av og som brukes i nesten alle celler i kroppen. Zink er viktig for stoffskifte og kroppens forsvarsmekanismer, og for menn er det svært viktig for normal fruktbarhet og reproduksjonsevne. En servering Alpha Man inneholder dagsdosen med zink og kan ha positiv effekt på testosteronnivået i kroppen.

 

Vitamin B6

Vitamin B6 er et av de viktigste vitaminene for generell helse og ikke minst for testosteronnivået. Vitamin B6 fremmer produksjonen av det androgener slik at testosteronnivået øker, samtidig som det undertrykker produksjonen av det kvinnelige kjønnshormonet østrogen hos menn. Alpha Man gir deg den optimale doseringen av vitamin B6 og legger alt til rette for at muskelfunksjonen og energinivået holder seg på topp.

 

Vitamin D3

Alpha Man inneholder rikelig med Vitamin D3. Vitamin D får vi naturlig gjennom sollys, men med lange og mørke vintermåneder i nord er det dessverre vanlig med mangel på vitamin D. En slik mangelsykdom fører gjerne til lavt energinivå, slapphet og redusert testosteronnivå. Alpha Man kan bidra til å gi deg mer overskudd og energi, samt et høyt testosteronnivå!

 

KOM I GANG NÅ!

Alpha Man har egenskaper som kan gi deg mer energi,
øke forbrenningen, sexlysten og evnen til å bygge muskler!

Ja, takk!

Jeg ønsker et abonnement uten bindingstid på Alpha Man for kun kr. 349,- pr mnd/boks ink. porto og bekrefter at jeg er over 18 år gammel.

Jeg bekrefter at jeg er over 18 år gammel og ønsker et abonnement uten bindingstid på Alpha Man for kun kr. 349,- pr mnd/boks ink. porto. Hvis jeg ikke ønsker flere forsendelser kan jeg når som helst si opp i henhold til kjøpsbetingelsene. Det gjøres ved å gi beskjed pr. e-post til kundeservice. Jeg bekrefter å ha lest og akseptert betingelsene ved å trykke på Send bestilling.

HOLD TESTOSTERONNIVÅET VEDLIKE!

Alpha Man inneholder virkestoffer som alle har dokumenterte positive helseeffekter og som er framstilt av naturlige råvarer. Etter fylte 40 år reduseres testosteronnivået i kroppen med så mye som 0,4% årlig.

MER ENERGI, MER MUSKLER, MINDRE FETT!

Virkestoffene i Alpha Man er nøye valgt ut for å sammen gi den beste effekten. Zink, vitamin B6 og vitamin D3 virker sammen for å gi deg mer energi i hverdagen og til trening, økt testosteronnivå

ØKT SEKSUALDRIFT OG MER GNIST!

Maca planten vokser i over 4000 meters høyde i Andesfjellene i Peru og regnes som en type supermat. Maca er kjent for sin enestående  evne til å øke sexlysten hos både kvinner og menn