• Publisert 21. August 2018.
  • Sist oppdatert: 14. September 2018

HOLD TESTOSTERONNIVÅET VEDLIKE!

Alpha Man inneholder virkestoffer som alle har dokumenterte positive helseeffekter og som er framstilt av naturlige råvarer. Etter fylte 40 år reduseres testosteronnivået i kroppen med så mye som 0,4% årlig. Ved å innta en servering Alpha Man daglig kan du opprettholde og faktisk øke testosteronnivået uavhengig av alder! Unngå sykdommer, fedme, lite energi, dårlig sexlyst og impotens ved å komme alderen på forskudd!

Testosteron er vårt våre viktigste hormoner, og er svært sentral i muskelreguleringen og kjønnsdriften for menn. Her noe av de viktigste egenskapene til testosteron:

  • Øker muskelstyrken, både maksimal styrke og utholdende styrke.
  • Stimulerer til økt produksjon av muskelvev og muskelmasse.
  • Kan bekjempe depresjon og bidra til bedre humør.
  • Øker kjønnsdriften og kan forbedre seksualdriften.
  • Kan bidra til å redusere stressnivået og produksjonen av det muskelnedbrytende hormonet kortisol.
  • Reduserer fettprosenten ved å motvirke produksjonen av østrogen som er muskelnedbrytende og fremmer lagring av fett.
  • Motiverer til å ta økt risiko og dermed bedre selvtillit.

 

KOM I GANG NÅ!

Alpha Man har egenskaper som kan gi deg mer energi,
øke forbrenningen, sexlysten og evnen til å bygge muskler!

Ja, takk!

Jeg ønsker et abonnement uten bindingstid på Alpha Man for kun kr. 349,- pr mnd/boks ink. porto og bekrefter at jeg er over 18 år gammel.

Jeg bekrefter at jeg er over 18 år gammel og ønsker et abonnement uten bindingstid på Alpha Man for kun kr. 349,- pr mnd/boks ink. porto. Hvis jeg ikke ønsker flere forsendelser kan jeg når som helst si opp i henhold til kjøpsbetingelsene. Det gjøres ved å gi beskjed pr. e-post til kundeservice. Jeg bekrefter å ha lest og akseptert betingelsene ved å trykke på Send bestilling.

HOLD TESTOSTERONNIVÅET VEDLIKE!

Alpha Man inneholder virkestoffer som alle har dokumenterte positive helseeffekter og som er framstilt av naturlige råvarer. Etter fylte 40 år reduseres testosteronnivået i kroppen med så mye som 0,4% årlig.

MER ENERGI, MER MUSKLER, MINDRE FETT!

Virkestoffene i Alpha Man er nøye valgt ut for å sammen gi den beste effekten. Zink, vitamin B6 og vitamin D3 virker sammen for å gi deg mer energi i hverdagen og til trening, økt testosteronnivå

ØKT SEKSUALDRIFT OG MER GNIST!

Maca planten vokser i over 4000 meters høyde i Andesfjellene i Peru og regnes som en type supermat. Maca er kjent for sin enestående  evne til å øke sexlysten hos både kvinner og menn